Pengalaman Threesome Gadis Dayung 2 Kote

Ini pengalaman lucah benar saye dan harap pembaca akan suka cerita seks saye ini. Ini pengalaman threesome seks pertama saye main dngan dua laki. 2 lelaki dan sorang perempuan. Lepas meeting saye memangg tak ada kerja. So saye called member lama saye yg saye kenal di sebuah website.
pengalaman threesome


Kita tak pernah jumpa pun. So malam itu die datang tapi bukan seorang , die membawa seorang sedara die lelaki jg dan naik hotel aku. Bila die ketuk bilik hotel saye.

Kisah Sex Gadis Dayung 2 Kote Nikmat Threesome

Saye tanya ‘ eh you bawak kawan ke? ‘ aha die kata die takut kalau saye tipu die ker mcm tuh. saye perlawa die masuk. Pendek sahaja orgnya nama die Hondi , and sedara die saye lupa nama die tapi saye memng minat sedara die lagii dari dia.

Hensem sedara die tuh. Tapi ada gf dah. Haha ada gf eh ? dlamm hati saye ada hati jg mahu goda aku. So masih janggal rasa saye ajak pergi club minum so mereka bawak ke club minum long island , dallam half hour dekat kul 1am kite balik dan mereka mahu naik jg bersama saye Sampai kat bilik saye tatau mereka akan mahu main dngan saye tapi saye tido ajer tetiba yg sedara die yg hensem tuh goda aku.

Dia cium saye dan peluk saye. saye apalagi saye pun mabuk kan. French kiss giler babi lah saye memangg pandai french kiss punya. Dan pastuh die mula raba buah dada saye dan sementara itu Hondi dtg dan saye hisap kote pendek dia.

Sedara die mula hisap buah dada saye dan gentel kelentit aku. argh sedapnya. Pastuh die kangkang cipap saye dan jolok masuk aduh ketat dan sedap sbb kote die sedap stndard lah die mula dayung saye pun dayung dan bunyi ah oh yeah Pastuh dallam berapa minute die dahh mahu pancut dan Hondi dahh sedap saye hisap die mula dayung aku.

Citer Kongkek Gadis Dayung 2 Kote Nikmat Threesome Cerita Seks

Lama die dayung. saye tak berapa suka die so saye tak berapa mahu layan die sbb die kasar. Lepas die pancut kite gelak sbb tandas hotel itu blh nmpk dari dallam so mereka malu.

Kitaorang ada main lampu mcm budak Kecik hehehehe Lepas itu kami lepak sembang dan rokok. dlamm setengah jam kami tido mahu rehat. Sedara die geram dngan saye sbb saye nii chubby dan breast saye besar cipap tembam sedap la mata memandang saye mula hisap batang kote sedara die dan duduk atas die smbil die hisap buah dada besar saye puting saye sedap tau panjang sikit.
Novel Seks Gadis Dayung 2 Kote Nikmat Threesome

Then tetiba masa main fuck giler sedara die , Hondi datang hisap buah dada saye jugak, wow best saye tak pernah rasa dua laki hisap buah dada saye. Ini pengalaman pertama main dua laki sekali memangg best.
Saye tengah fuck sedara lagii dan mereka dua nyonyot buah dada saye mcm bayi kehausan susu. saye apa lagii mengerang gilerr la. saye berdayung dngan lebih keras lagii smbil sekali sekala saye digeselkan kote besarnya pada biji nikmat ku.
“Mmph! ” , saye mula mengeluh dallam kuluman dan sedutan mulut aku. Pelukanya jugak semakin kuat seolah olah tak mau melepaskan saye lagi. saye jugak dapat merasakan tujahan kote besarnya semakin kuat.

Kisah Kongkek Gadis Dayung 2 Kote Nikmat Threesome

Saye mengerang semakin kuat sementara jubur nya dijulang julang tinggi menghentak kuat lubang cipap aku, kedua kakinya jugak memaut kuat aku. saye dahh mahu sampai klimak lalu saye membantu die dngan menghentak kuat dan padu batang kote nya jauh ke dallam cipap saye berkali kali.

Bibir saye dilepaskan supaya dapat lepaskan kata kata nikmat aku. “Aaarrgh!. Oooh!. Mm!. Yes!. fuck me!. fuck my pussy! “. Lepas sedara die pancut , saye duduk atas honam dan kite berdayung jg.

Second round lama sikit tapi best Sedap tak terhingga. Lepas tue mereka cium tangan saye dan sopannya eh dapat cipap happy la mereka nie. Budak nie memangg sosial dan mereka memangg bannyak kes cerai daripda apa mereka cerita.
Sekian nantikan lagii satu cerita dngan kawan Hondi iaitu seorang duda.

seks melayu threesome

sex gadis


4 Responses to "Pengalaman Threesome Gadis Dayung 2 Kote"

  1. I tak pernah try lagi treesome

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak rasa kaaa mehh abang bagi… bagi nom fon

      Padam
    2. 0164289120 isteri tetek besar

      Padam
  2. Pengalaman aku lain pulak.aku jenis suka pakai seksi.sehari tak pakai seksi mcm ketagih.kat rumah comform aku bertelanjang.rakan serumah dah lali dgn aku.siap gelar aku sakai.aku lepaskan gian pakai seksi aku masa bercuti di bali.satu beg pakaian aku tak bawak.aku cuma bawak micro bikini yg aku teringin nak pakai.jenis tutup puting tetek lebih kurang 4jari dan pepek tutup 4jari.dan satu lg singlet fishnet hitam.aku letak dlm beg tangan jenama LV aku.
    Aku pergi berdua dgn kawan aku lelaki mcm azwan ali gitu.package cuti 3hari 2malam.selama 3hari aku tak mandi laut pun.just lepak hotel mandi swimming pool.3 Hari tu aku hanya pakai micro bikini bertali siang malam.betul enjoy.yang paling aku happy sekali masa aku mandi kat swimming pool masa takde orang dapat aku mandi telanjang. Ada jg la 3 4 orang yang pandang tapi aku buat tak tau je.memang aku nak lepas gian kat sana.kawan aku yg ala2 lembut pun cair dgn seksi aku hingga ajak aku seks sekali.apa tak nya dia cakap masa tengah ronda2 terkeluar puting tetek aku dari landasan.kat public. Tu yg dia tak tahan sangat.
    Malam terakhir aku makan malam kat Hotel aku pakai singlet fishnet aku tampa pakai bra.kira memang nampak buah dada aku.kawan aku cakap kau berani ke pakai mcn tu nampak tete kau tu. Aku cakap tak kisah la.lg pun mentaliti orang kat bali tak kisah Sgt pasal nampak tetek ni..aku pakai dgn jean yg masa aku datang tu..
    Masa turun lif ke restoran ramai jg orang..ramai yg pandang aku tapi actually diorang kat situ semua ok mcm biasa je.. Tu pengalaman aku nak lepas kan ketagih pakai seksi aku kat bali.

    BalasPadam

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Baca Juga


  • Niza terasa keinginan seksnya petang tu sungguh kuat, setelah satu minggu tak merasa batang suaminya, Ali yang sedang bekerja di…