Intai Isteri Ditujah Butuh India

Nama saya Farddi berumur 27 berkerja di jabatan kerajaan dan bini saya Linmah berumur 21 berkerja sebagai cikgu di sekolah menengah kami tinggal di putra jaya. kami baru berkahwin selama setahun belum ada cahaya mata. Isteri saya ini bolehh dikatakan yg conservative dan yg soleh sentiasa bertudung labuh berwajah putih gebu dan tubuh yg memangg menghairahkan tettapi ditutupi daripada pandangan orang lain.

Kami berjiran dng En Majesh pengetua sekolah Isteri saya yg berumur 43 tahun telah berkahwin dan bercerai dan kini tinggal seorang. Walaupun bini saya ini adab orangnya tettapi seorang yg ranjang di atas katil memangg liar perlakuan seksnya dan nafsunya tinngi.

Baru baru ini bini au selalu suruh menonton gblufilm sebelum bersenggama saya pun pelik jg kekadang tettapi kayanya ia menaikkan nafsu dia. lagi blufilm yg diorang tonton semuanya ada negro dan blowjob butuh negro.

Biasanya lepas tengok itu diorang akan puas kerjakan butuh saya. memangg dikatakan saya pun puas jugaklah. Ada sekali itu saya terpaksa ke luar negeri selama 2 minggu dan bini saya seorang kat rumah jadi saya keh perak kemudian trip kami selama 2 minggu itu di pendekkan ke 10 hari saja dan saya tiidak bagi tahu bini saya yg saya akan balik pada hari itu kerna ingin surprise dia.

Bila balik bas tiba di tengah malam jadi saya naik teksi samai kat rumah kemudian secara senyap kerna iseri saya tidur saya selinap masuk ke dlamm rumah kerna saya ada kunci lebih kemudian saya naik ke atas untukk ke bilik tettapi smbil saya naik tangga saya kedengaran bunyi yg pelik dari bilik jadi saya seram jg oleh itu saya secara senyap menghendap dan cuab cari punca bunyi itu dan ia datang dari bilik tidur saya dari saya resah kerna bini saya tidur di sana jadi saya mula secara perlahan lahan cuba mengintai di liki itu melalui bumbung, ada bilik loteng dan bilik saya sampai keatas bilik kami saya cuba buat lubang kecil diatas siling yg menutup dan saya intai bini ku melauinya dan bila saya lihat perkara yg berlaku saya terkejut besar.

Cerita Sex Intai Isteri Ditujah Butuh India

Isteri saya sdang mengulum En Majesh! saya bolehh mula dengar bunyi batang butuh Majesh yg tua lagie hitam berkulup itu beromen dlamm mulut bini saya yg selama ini cuma saya seoarang yg dihisapnya saya geli melihat perlakuannya tettapi bini saya dlamm keadaan ghairah mengulum dan mehisap sampai seluruh batang butuh Majesh disorong masuk kedalam mulut yg manis itu.

Dgn begittu ganas bini melurut masuk butuh nya kedalam dan keluar mulutnya. Isteri saya yg sentiasa menutupi dirinya daripada pandangan orang lain kini berkeadaan tanpa ditutupi seurat benangpun di tubuhnya dan dipaparkan kepada Majesh yg tua itu.

Majesh dlamm keadaan serba bogel tanpa pakaian itu serperti gergasi yg merogol bini saya yg soleh. Mulutnya mengomol ‘ butuh nya’ yg hitam legam dan berkulit tebal dan kasar itu.

Saya dapat lihat puting susu Linmah telah ‘bengkak’ dan mucung tajam yg menandakan diorang sudaah mula ‘meleleh madu ‘ di lubang cipap ketat bini ku. Air liurnya melelh dan lumuri batang Majesh yan ghitam kini licin dihisap olehnya dan Majesh menyorong keseluruhan butuh nya kedalam mulut Linmah dan menarik keluar dan saya bagaikan tak percaya semua ini.
Cerita lucah Intai Isteri Ditujah Butuh India

Selama ini tak pernah diorang berbuat demikian pada saya pun. tiba tiba Majesh kata ‘ I am coming Linmah’ kemudian di tarik keluar butuh nya dan meyenburkan benihnya yg pekat lagie melimpah itu ke atas mukanya yg ayu itu smbil membasahi dadanya yg montok lagie pejal.
Kemudian Majesh melentagkan bini saya di atas katil dan seperti saya kepadanya Linmah membaringkan tubuhnya yg gebu itu di atas katil yg kami bersengama. dan mula membuka kankangannya! saya terbeliak melihat perlakuan Linmah yg liar ini kemudian tubuh Linmah di kawani oleh tubuh gergasi Majesh yg berbulu dan berkulit tebal itu dan saya dapat dengar ‘Argh Mr Majesh. slowly please. argh. I am tearing apart.. saya punya. sat. slowly. arhg. Majesh. I tak. I cant take. it. You are too big. are. ‘ mengerang Linmah saya dapat paham Majesh mula menebuk lubang cipap ketat bini saya.
Linmah dan melihat saiz batang butuh nya saya dapat rasa tentu ‘mucung kepalanya ‘ cukup besar untukk mengoyak rabak Linmah. Linmah mengerang kesakitan dan merintih untukk perlahan kekadan untukk berhenti se sekala tettapi Majesh telah benamkan seluruh batang butuh nya ke dlamm lubang cipap bini saya dan Majesh pon mula menghayun dng laju dan setiap hayunannya bolehh didengar dengar bunyi hentakan dan kocakan air yg melimpah meleleh keluar membasahi peha dan katil.

Hanyunan yg tnap henti itu membuat Linmah datang berkali kali dan setiap kali diorang datang Linmah mengerang kesedapan “Arhg arhg. I am coming. do not. stop. please. harder. harder. more, please give me more. arhg. Majesh Majesh tear me’ manakala Majesh bertanya “Do you want me to stop dariling? ” Linmah berkata “No. do not. do not fuck me, tear. me. give me more. Majesh give me more. harder. “.

Majesh seolah olah merogol kesolehan bini saya dan sebahagian saya rintih kesedihan dan sebahagian lagie seolah olah menghayati perlakuan sumbang bini saya Linmah itu. Linmah menjadi semakin liar dan meraung keghairahan di atas katil kami itu ketika dirobek oleh si Majesh.

Majesh semakin ganas melopori sekujur tubuh yg montok dan gebu itu dng memadapatkan lubang cipap Linmah dng butuh nya yg bergegasi itu. Linmah semakin hanyut dlamm hhayunan Majesh yg gersang dan Majesh berkata ‘ Wow baby. you are tight. I like that. hmyah. “.

Mmg benar kata katanya. untukk butuh seperti diorang memangg bini saya ketat. tettapi kini ia menjadi loggar selapas dikoyak olehnya Majesh semakin laju dng hayunannya. smbil berkata “Baby I am coming. arh arhg. I am gonna come. “.
Linmah berkata “take it out. out. jngan. masuk. dalam. “. tettapi kata kata Linmah diendahkan dan benih Majesh di benamkan kedalam rahim bini saya.

0 Response to "Intai Isteri Ditujah Butuh India "

Catat Ulasan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Baca Juga