Bini Kawan Kemaruk

cerita lucah bini kawan
cerita seks bini kawan

Cerita lucah bini kawan ini bermula bila aku menumpang dirumah kawan aku yang sudah berkahwin. Bini dia tu tuhan sajalah yang tahu “Comel Gila Punya” Body pulak montok. Kalau shape punggung tu peeeeeh macam itik serati jalan menonggek aje. Kawan aku ni selalu pergi outstation jadi selalu jugaklah aku ditinggalkan dengan bini dia. Pada mulanya aku taklah sangat merasa apa-apa. Tetapi lama-kelamaan sikap bini dia ni dah lain macam sikit dengan aku. Cakap dia pun dah meleret, senyum dia tak lekang dari bibir, pakaian dia dah cuma pakai baju tidor yang nipis tu aje.

Satu hari tengah aku telentang depan TV. Bini kawan aku ni tiba-tiba datang tidur tepi aku. Dia cuma pakai baju tidur nipis paras peha aje. Bila aku tengok betul-betul rupanya dia tak pakai coli dengan seluar dalam pun. Apa lagi tersirap darah aku, terkedu aku sekejap. Dekat sepuluh minit kami keras kat depan TV tu. Last sekali aku kata dalam hati “Rugi tak capai peluang ” So aku pun memulakan perbualan “Cantik baju you, belikat mana tu…” Dia menjawap ” Beli dekat Australia” Malunya aku pada masa itu. Alamak bodohnya kataku tak ada benda lain ke nak cakap. Fida pun berkata “Panas betul hari ni ye”… Aku mengangguk macam budak bodoh. Darah aku pada masa itu sudah naik ketahap nak meletup dah.

Fida tiba-tiba dalam posisi terlentang itu meninggikan lututnya menyebabkan baju tidur tadi turun ke paras pinggangnya dan kakinya di kangkang sedikit sambil mengkipas pantatnya dengan tangan dia berkata dengan suara merengek…. “Panaaaaasssssss ” Wow aku pun dalam hati berkata ” Ini sudah lebih “. “Panas, kesiannya dia, Boleh I tolong kipaskan” kataku, dia cuma mengangguk. Aku pun apa lagi bangun dan pergi ke pantat dia. Fullamak ini yang dikatakan barang baik.
Pantat bini kawan aku ni tembam gila punya dengan air dia dah mencurah-curah bersinar-sinar kena cahaya lampu. Aku pun apa lagi naik syeh laaaa. Aku koyak pantat dia dengan dua ibu jari lepas tu aku jilat betul-betul.

Dari lubang punggung sampai ke biji kelentit dia. Dia punya respond….. AAAAaaaaaaaahhh ………… MMMMMmmmmmmmm…. Lagiiii Bang Lagiiiiiiiiiiii…. OOooooooohhhhh….. Saaayyyyyaaaaaang Sedapnyaaaaaa. Aku cucuk lidah aku masuk dalam lubang pantat dia. Panassss lidah aku kena kumut.

Tangan aku dah macam meleket dekat tetek Fida. Aku ramas tak ambil tau punya. Fida tak habis-habis mengerang. Dekat sepuluh minit aku jilat pantat dia sampai muka aku ni penuh dengan air dia.

Lepas tu aku buka seluar aku pulak. Fida menerkam macam singa lalu menghisap batang aku tak sempat aku nak buka baju “Wow ini sudah jadi macam Sex Ganas” kataku dalam hati. Sambil melutut aku memegang kepala Fida sambil menekan kepalanya kearah cokma rindu aku. Sesekali dia tercekik kerana tojahan ku. Hisapan dia mengeluarkan bunyi yang amat mengasikkan. Aku mengangkat kakinya kearah ku lalu kami pun berada dalam posisi 69. Bau pantat Fida begitu memberahikan aku.

Aku memasukkan dua batang jariku kedalam pantat Fida, semakin lama semakin cepat aku sorong tarikan. Sesekali Fida berhenti dari menghisap dan mengeluarkan bunyi macam orang sedang meneran. Punggungnya yang sudah lama menjadi idaman aku tu diramas dengan penuh perasaan kegeraman.

Kemudian aku pun bangun dalam keadaan yang begitu payah sekali kerana bini kawan aku ni tak mahu berhenti dari menghisap batang aku. Dalam keadaan berdiri aku dapat melihat pipi Fida cengkung kedalam kerana menghisap pelirku yang pada masa ini sudah berkilat-kilat dipenuhi air liur Fida. Aku tolak Fida ke lantai dan mengoyak kakinya, tetapi Fida menutup pantatnya yang gebu itu dengan kedua-dua tangannya. Aku terkedu seketika. Fida berkata “You cannot fuck me there”. “Why” kata ku. “I don’t want to go that far” balas Fida.

Kepala aku dah naik separuh gila mendengar jawapannya itu. “Benda ini salah, I boleh mengandung” katanya lagi. Pada masa tu aku dah tak ingat apa lagi. “I don’t care anymore. I nak tutuh pantat you yang ketat tu samada you suka atau tidak macam mana pun pantat you mesti rasa batang I pada hari ni”. Aku pegang pergelangan kaki Fida kemudian aku tolak kedepan aku kepit kaki dia bawah ketiak aku sambil tangan aku menangkat tangan Fida yang masih menutup pantatnya.

Bila terankat sahaja tangan dia aku melihat pantat dia sudah dalam keadaan tergangga. Aku pegang kepala kotek aku, kemudian aku acukan dekat dengan lubang pantat Fida. Aku main-mainkan dulu kepala kotek aku dekat dengan lubang pantat dia. Kemudian aku masukkan kepala aku kedalam. Peehhh panas gila punya. “Wow pantat you ni memang panaslah Fida” kata ku. Fida cuba menolak dadaku tetapi tidak berdaya. Aku terasa pantatnya mengumut kepala batang aku. Fida masih cuba menolak aku. Aku naik geram lalu aku menojah seluruh batang sampai ke telur aku kedalam pantat Fida. Fida tersintak sambil mulutnya ternganga mengeluarkan bunyi ” AH “.

Matanya bulat macam duit lima puluh sen. Aku dapat rasakan lubang pantatnya itu mengumut seluruh batang kotek ku. Kata ku pada Fida “Tak sangka pantat you ni lubang tanduk, makin dalam makin ketat”. “Sakittttttttt….” kata Fida…. “Ya sekejap lagi sakit akan hilang. I nak tutuh you sampai esok pagi” dengan kata-kata itu aku pun menarik batang aku sampai ke kepala kotek kemudian aku jolok balik sampai terbenam habis.

Aku layan dekat sepuluh minit. Memang betul kata aku, Fida tak rasa sakit lagi. Malah dia memainkan peranan penting mengayak punggungnya sambil mengumut batang aku macam nak gila. Mulutnya tetap ternganga dan angin tak berhenti-henti keluar dari mulutnya setiap kali aku menujah pantatnya dengan keras. Kalau ikut hati mahu aku tojah sampai koyak pantat dia. Tapi barang aku nak pakai lagi beb.
UUuuuuuuu…. Bessstttttttt…..Aaauuuuwwwww Lagi Bang Lagiiiiiiiiiiiiiiiii….Bunyi suara Fida yang merengek macam tu membuatkan aku lagi laju menojah batang aku.

Pantat Fida sudah naik merah dengan tojahan aku. Satu pemandangan menarik bila mana setiap kali aku menarik dan menojah batang aku kulit pantat Fida macam tertarik keluar dan tertojah masuk dari pantatnya macam pantatnya tak mahu melepaskan batang aku.

Kemudian aku menarik keluar batang aku……bunyi “POP” terkejut aku..”Wow pantat you boleh buat bunyilah Sayang….”.kata ku sambil ketawa. “Jom kita naik atas….I nak main dengan you di atas katil you dengan laki you” kata ku dengan berahi sekali sambil memegang batang aku yang berdenyut-denyut.

Aku dan Fida berlari kebilik dia dan suaminya. Sampai di tepi katil dia hendak naik keatas. “No...No...Not on the bed...I nak you menungging sambil berdiri di tepi katil dan tangan diletakkan di tepi bucu katil. I nak fuck you sambil berdiri” Kata ku.
Fida membalas dengan membulatkan matanya sambil berkata ” WOW…ini ( lucah.sextgem.com ) sesuatu yang baru untuk I ” Apabila dia menungging sahaja aku menujah cokma rindu aku sampai ke telur Fida mengerang kesakitan. “You nak lagi macam tu” tanya ku. Fida tak berkata apa-apa. Lalu aku tujah lagi pantatnya dengan segala tenaga dan kepantasan sambil tangan ku menarik pinggangnya kearah ku.

Aku berasa macam berada dalam alam fantasi. Dengan pantat bini kawan ku di depan sedang ditutuh dengan ganasnya oleh batangku. Oh, kumutan pantat itu begitu rakus sekali. Fida mengerang macam orang kena rasuk. Rambutnya melayang kesana-kemari mengikut hentakan batang ku.

Kemudian aku terdengar Fida Berkata “Sayangggggggg Fidaaa Nakkkkk Keluarrrr ahhhhhh……OOOOhhhhhhh I’m cumminggggggggggggg…UUUHHhhhhhhhh Sedappppppppppppp Banggggggggggggg. Hayunan aku makin lama, makin kuat bila terdengar rengekkan Fida itu. Aku menujah pantat Fida dengan semahu hati aku. Bunyi tubuh kami berlaga semakin kuat. Hati ku berkata…Yang pantat Fida adalah kepunyaanku pada saat ini.

Tiba-tiba aku melihat badan Fida bagaikan tersentak-sentak dan kumutan pantatnya pula semakin laju, serta dia mengeluarkan bunyi macam orang nak bersin. Pada masa itu juga aku terasa air mani aku pun dah nak keluar dan sampai kemuncaknya. Aku pun terkejang-kejang sambil cuba untuk memasukkan telur-telur aku sekali kedalam pantat Fida akhirnya aku melepaskan air mani ku kedalam pantatnya.

Apa bila aku menarik batang ku dari pantatnya. Air mani ku pun keluar sama meleleh ke lantai. Bagiku ia adalah satu pemandangan yang sangat menarik. Aku pun naik keatas katil dengan Fida dan kami berkucupan dengan penuh berahi sambil berkuluman lidah. Selepas lima minit. Aku bertanya pada Fida “Nak lagi” Sambil tersenyum dia mengangguk kepalanya dan terus menuju kearah cokma rindu aku.

END



main dengan bini kawan
main dengan bini kawan

cerita main bini kawan
cerita main bini kawan

29 Responses to "Bini Kawan Kemaruk"

  1. Hai..aku ahim..seorang gay..0128811502..call je..aku akan layan..lelaki saja tau..

    BalasPadam
  2. Nice..mang best la main dngan kawan suami nie..nkmat dy lain mcam..cita aku cmnie..suami aku nie jenis open..dy sllu beli baju tdo nipis2 bgi aku..dy suh pkai kat umah xyah pakai yg dalam..jelas nmpak..smpai ada kawan dy dtng umah pun dy tetap xbgi pkai yg dlam..aku ckp nnty kwan abg nmpk..dy ckap la nmpk ja biar la diowmg nk tgok bkn luak pun..so aku mula2 malu kwan dy duk tgok xkedip mta..lma2 aku jdi suka lak cmtu..smpai aku sngaja bgi cekang bju biar puting mnonjol..smakin hari smkin sronok..diowg sllu dtng cnie tgok bola..smpai la part kawan dy bnyi..eh man nama hubby..aku geram btoi tgok puting bini ko..pink nmpk jelas..bontot pun lebar..laki aku snyum ja..smpai la aku trbiasa gurau cmtu..bila ada yg mntak pgang aku acah2 nk bgi dpan laki aku..xsngka aku bila aku blas gurau diowng laki aku tgok dy stim gila..mlam tu trok aku kena ngan laki aku..sejak tu aku jdi brani lagi..mlam bola ja aku wak air p aku saja lalu kat diowng brrsmpit2 tu sbb nk bgi senttuh bontot aku..diowng xlpas pluang la sentuh bontot aku..ciap cucuk2 lgi..stim lak..lpas tu aku sja ngadu kat laki aku ckap abg diowg raba bontot syg..laki aku gelak ja pstu ckap..ala sentuh ja bkan luak pun...trus dy gelak..aku pun main peranan la..ish abg nie..kang syg duk citu bgi diowng raba trus dpan abg baru tau..sja aku pncing.aku thu dy lgi suka klu aku kna raba dpan dy cmtu..dy ckap xluak la syg..pstu dy kata kawan dy p la sapa nk raba..aku snyum ja trus p dapur..msa part nie la aku tumbang..nsa tu aku tgah cuci kat sinki..ttiba ja sowng mai plok dri blakang trus tngn kat dada n pepek aku..trus dy ramas n gosok pepek aku.aku mula tolak tpi kalah dngn tngn dy kt pepek aku stim..aku trus layan..raba btng dy..dy trik bju tdo aku naik trus dy korek2 pepek aku..aku yg xthan slmba ja kluar ahh nk2 batng konek syg..kawan laki aku trus buka sluar pstu dy trun kan aku dpan konek trus aku isap..besar btng dy..bsar dri laki aku..aku jdi lgi geram..aku isap snguh2..lpas tu dy angkat aku naik atas kabinet..kang2 kn aku pstu hala konek kat cipap aku..trus msuk..mngerang jgak aku msa tu..lpas tu dy hayun mkin lma makin laju..aku ikut rentak dy..sedap sngat smpai bnjir..lpas tu dy pun pncut lam pepek aku..msa brplok tu aky ckap sedap nya konek u..i nk lagi..dy ckap bley..tpi lain kali..nie kat umah u..nnty susah..sejak mlam tu mula la cita aku kna jamah kawan2 suami..lpas sowng2 datang bila laki xda..aku ingat laki aku xthu..rupa nya dy dh tahu dri mlam tu g kat sinki..rupanya dy la yg cabar kawan dy p goda aku..klu dpat main dy izinkn yg lain main..lpas sbulan baru dy ckap..so lpas tu..klu aku main kawan dy dy sdia ada mnonton aku kna jamah..aku suka sngat bila laki aku tgok aku kena jamah kawan dy smbil lancap btang dy..rupanya itu yg dy nk lma dh..lpas nie aku nk cita psal dy nonton aku kna jamah dngan kawan dy ramai2..

    BalasPadam
    Balasan
    1. bestnya... sporting hbby u..

      Padam
    2. bestnya, dgn girl penah cuba x

      Padam
    3. Betul ke ni? Cam x caya jer.

      Padam
    4. Nak try jugak boleh

      Padam
  3. Hai gurl² yg mau dimanja² jom wsp sya..0198089248..k.marudu.sabah.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  6. sedapnye rasa nak jilat lubang depan belakang akak2

    BalasPadam
  7. Saya girl. 017-390 3956 call boleh, wasap boleh. Kita kenal2.

    BalasPadam
  8. Cda 019-648 8711 baru nk cuba2 msg.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi Cda...msg² je kee...

      Padam
  9. Dpt main dpn blkg lg sedap

    BalasPadam
  10. Hai.. Ni no whatsaap saya .. 01123119787..nak cuba man2 girl yg nak VC dgn saya..

    BalasPadam
  11. Sy lama dah tak dapat...walaupun masih beristeri...ada ke girls yg sudi tolong sy....boleh cuba....0182548027...

    BalasPadam
    Balasan
    1. i pun gurl
      .laki pompuan i leh layan... i suka pompuan tetek besar puki tembam air banyak.. urghhh

      Padam
    2. Hye ibumuda,klau u sudi knal2 dgn I,ni no Whatsapp I ok..017-2550366 nt u Whatsapp la kt I ye..

      Padam
    3. ibumuda blh kita msg

      Padam
    4. blh kita msg ibumuda

      Padam
    5. Hai ibu muda leh brkwn

      Padam
    6. 0182409155 msg ya ibu muda

      Padam
  12. Hye,I Syamsul dn ini no Whatsapp I..017-2550366 klau ada yg sudi knal2 dn chatting dgn I blh whsp kt no I tu segara ok..

    BalasPadam
  13. hi ibumuda.. bole kita chat2

    BalasPadam
  14. area pineng nk try gak bini org mcm mna penanggan aku lelaki 27 tahun suka yg brusia.. tambah2 bini org yg horny

    BalasPadam
  15. Mmg stim tgk Bini layan btg dpn mata ni dh pnh srh bini buat mmg lain ghairah yg bini laku kan dpn mata

    BalasPadam

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Baca Juga


  • Niza terasa keinginan seksnya petang tu sungguh kuat, setelah satu minggu tak merasa batang suaminya, Ali yang sedang bekerja di…