Cari Jodoh

 










74 Responses to "Cari Jodoh"

  1. Ada ke ppuan yg xpnah kna jilat nk rasa...area kl juz call0148182053

    BalasPadam
    Balasan
    1. Leiyn 0164883221

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Blh nk kne jilat gk.msti awk sdap kne jilat


      Padam
    4. Kom Kita Cuba ajak adik kandung sendiri..enak lagi... sekarang Kami dua sudah nikah

      Padam
  2. 0192628399 mahu lelaki hensem je. jika buruk main jauh sana

    BalasPadam
    Balasan
    1. Meh chat sini

      Padam
    2. Nak yg hemsem je main x pwer xpe ke saya ni x la hemsem tp klu nk try main boleh je nak pwer ke x 0183289729

      Padam
  3. 0164883221 leiyn

    BalasPadam
  4. Pls add wecat I'd PJ_3538730

    BalasPadam
  5. Haii, salam. Saya azry nak try cari jodoh la kt sini. 🤭🤭

    BalasPadam
  6. 0127593184..aweks cantik...jom chat..

    BalasPadam
  7. Mahu perempuan tak kisah umor berapa..0199735336 nazirul

    BalasPadam
  8. Hai..adie.. 0146336084..cri girl

    BalasPadam
  9. Saya adie.. Nk cri awek..0146336084

    BalasPadam
  10. Hi, l azmi, 0142074414 l suka jilat. Dr tganu

    BalasPadam
  11. Hi sya amir nk cri awek xkirah umur

    BalasPadam
  12. Nk awek dari Bintulu Sarawak jika ada yang suka kena ratah setiap masa 0162667342

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak sex partner yg pandai sex

      Padam
  13. Balasan
    1. Hai nk kenal... Area Sarawak

      Padam
  14. kepada kaum hawa
    ada kah anda pernah rasa btg yg ada bijik2(tayam)anda nk rasa?cll sy:
    lan 01121016856

    BalasPadam
  15. Hai,saya tgh cari awek 20-30,sya 22,ws 01117504891

    BalasPadam
  16. Sape sudi chat jom

    BalasPadam
  17. nak cari sleeping partner(awek) pm 0179686461

    BalasPadam
  18. Nak janda area. Segamat johor

    BalasPadam
  19. Hai semua jodoh sy... Mncri wnita utk dijadikan teman hdup

    BalasPadam
  20. 0162952901.duda mencari seorg janda yg sama2 ingin puas kan Nafsu bersama.

    BalasPadam
  21. Hye, klau ada mkcik2, wanita chubby dn housewifes yg sudi knal2 dn chatting dgn I, ni no Whatsapp I ok..017-2550366 nama I Syamsul Melaka.

    BalasPadam
  22. Ad aqek cubby dn noty x. Klu ad ws 0165300680

    BalasPadam
  23. Ada,, ,,, area Kelantan ,, Terengganu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Trganu area ane

      Padam
    2. Area kuala terengganu xde ke awek2

      Padam
  24. 0197600582 want girl plis

    BalasPadam
  25. Nak cari sex partner..lelaki yang hebat sex…area pj..i janda,umur 32.. 01172760578

    BalasPadam
    Balasan
    1. Xda pon no u? camne nak contact u?

      Padam
    2. Call sy dari pj 01136617323....umo 28 .tp.?

      Padam
  26. Sya didi ingin mencari teman tk kisah tua muda makcik ka janda ka isteri org ka asal nk teman saya ja..ni no 0189020102

    BalasPadam
  27. Ade awek nak chat? Kosong193tujuh5151tiga

    BalasPadam
  28. Mencari awek yg dapat tdo umh aku 2 3 hari lame pn xpe.. Bosan duk sorg2.. Awek duk area trganu pm 0195147341

    BalasPadam
  29. 01169975401..sy man looking for woman..huhuhu

    BalasPadam
  30. Nak cari teman yg dh umor 35..atas ..xminat muda 01136617323

    BalasPadam
    Balasan
    1. Awak laki ke perempuan

      Padam
  31. Nak have fun dgn mna2 ladies yg sudi... call 01112811895 area perlis

    BalasPadam
  32. Perlukan teman perempuan call 0177252135

    BalasPadam
  33. Cari teman(perempuan) telegram 0177252135 utk have fun...

    BalasPadam
  34. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Update..typo..0176270562

      Padam
  35. Salam berkenalan

    BalasPadam
  36. Nk CRI perempuan area TRG xkra janda Ato bujang yg nk rasa kne jlat col me 0179701018

    BalasPadam
  37. Ade x perempuan yang seiras seakan chahassan penjual produk kecantikan tu,N kuat seks @ borak seks..Klau ade chat i..

    BalasPadam
  38. Nak cari teman sosial. Janda diutama kan. 0182296773 .whtsup

    BalasPadam
  39. call sy 0167494241 nur

    BalasPadam
  40. Isteri atau awek yg suka seks area perak,call sy di no 01133961965 shah ,utk chat lucah, vc atau deal utk bertemu.

    BalasPadam
  41. Lama x isap pepek..drop no klau ada yg sudi kena hisap..area melaka..dpt chubby lagi syok..

    BalasPadam
  42. Selamat berkenalan wife atau wanita area penang

    BalasPadam
  43. cari kenalan baru si gadis,janda atau mama yang bosan....

    BalasPadam
  44. Salam perkenalan dari saya. Saya ingin mencari teman yang baik dan setia ada tak?

    BalasPadam
  45. Nak cari awek yg tgh horny

    BalasPadam